Tolvai Reni bevallotta: hat éve plasztikáztatta a melleit - ifaktor
Tolvai Reni fekete-fehér bikinifelsőben
Tolvai Renit egyébként is sok kritika éri kirívó stílusa és közösségi média tartalmai miatt, de most egy újabb támadási felületet is adott a fanyalgóknak.


Reni rengeteget fogyott az utóbbi időben, igazi bombaalakja lett, azonban nem minden csak a saját műve, amelyről a Borsnak számolt be az énekesnő.

Kállay-Saunders András kedvesének imázsába a keblei is beletartoznak, amelyekkel kapcsolatban hat évvel a műtét után bevallotta, hogy plasztikáztatta.

Noha a Bors megjegyzi, egy korábbi interjújában hevesen ellenezte a beavatkozást, ám később mégis megcsináltatta melleit.

„A plasztika nem fér össze a személyiségemmel, és sebészhez sem kell fordulnom. Jól érzem magam, fiatal, egészséges nő vagyok."

– nyilatkozta 2012-ben az énekesnő.

„Az, hogy hat éve megcsináltattam a melleim, sosem volt titok, bár senkinek semmi köze hozzá. Azért döntöttem így, mert rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt. Őszintén bántott, hogy én nem hordhatok olyan izgalmas darabokat, mint mások"

– mesélte el, hogy miért változtatott álláspontján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!