A rajongók megőrültek Tolvai Reni tinédzserkori képe láttán - ifaktor
Tolvai Reni

Tolvai Reni nem most robbant be a köztudatba, de ezzel a képpel egy pillanatra mindenkit visszarepített 2008-ba!


Reni 2008-ban szerzett magának hírnevet, mikor a Megasztár 5. évadában leénekelte a mennyezetet a stúdióból. Elképesztő változásokon ment keresztül azóta, hiszen 13 év eltelt. Külsőleg és belsőleg is felnőtt, megújult.

Amikor a koronavírus felütötte fejét, az énekesnő úgy gondolta, hogy itt az idő egy kicsit az egészséges világ felé tekinteni és ráállt a szigorú diétára és az edzésekre, hogy fitten és energikusan tartsa magát. Ennek hozadéka pedig -17 kiló lett. Természetesen ezeket a pillanatokat folyamatosan megosztotta követőivel az Instagramon, most azonban lehet ő is véletlen felnyitotta a „régi fotók” mappát, ugyanis egy 13 évvel ezelőtti, megasztáros korszakból származó képpel nyitott a közösségi oldalán.

A rajongók egyenesen megőrültek, mikor meglátták Reni régi képét. Nem volt olyan komment, ahol ne tették volna szóvá gyönyörű külsejét, vagy nosztalgikus élményeit a megasztáros szerepléséről. Reni most is azon van, hogy kiszolgálja rajongóit, a mostani kép láttán pedig irtó sok szeretet zúdult az énekesnőre, amiből építkezhet a továbbiakban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!