Tolvai Reni újra kés alá feküdt - ifaktor
tolvai reni

Az életmódváltás és drasztikus súlycsökkenésnek köszönhetően, Tolvai Reninek újra plasztikai műtéten kellett átesnie.


Tolvai Reni eldöntötte, újra kés alá feküdt. Az indok pedig igencsak egyszerű: A rendkívüli fogyását követően a bőrével nem mindenhol volt megelégedve, így döntött amellett, hogy a karjait is megműtteti.

Mint ahogy azt már megírtuk, 2012-ben úgy nyilatkozott Reni, hogy nem érzi szükségesnek a plasztikát és teljesen elfogadja magát úgy ahogy van. Ezt követően 2021-ben bevallotta, hogy 6 évvel ezelőtt megcsináltatta a melleit, mert nem hordhatott olyan izgalmas darabokat a színpadon, mint előadó társai.

A mellét követően most pedig a karjait vette célba, amiben Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész segített neki. Egy olyan műtétet végzett el Renin, ami Hollywoodban alap műtétnek, itt azonban még újdonságként kezelnek.

"A beavatkozást altatásban végezték. A gép egyik karjával leszívták a zsírt, a másikkal pedig egyből visszazsugorították a bőrt az izomzathoz. Egy hónapig leszorító felsőt hordtam, fájdalom helyett csupán erősebb izomlázat éreztem. Tartottam attól, hogy tele lesznek vágásnyomokkal a karjaim, de ezzel a géppel vágás és heg nélkül történt a műtét."

mondta Reni a Best magazinnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!