Tom Cruise 13.000 motoros ugrást csinált a fő jelenet előtt - ifaktor

Egyik filmjében sem használ kaszkadőrt Tom Cruise.


Tom Cruise élete legdurvább és legveszélyesebb jelenetére évekig készült.

Az új „Mission Impossible 7" filmben egy életveszélyes és a rendező szerint egy nagyon magas kockázatú mutatványt hajtott végre Cruise, amihez évek kellettek, hogy tökéletesítse. Az elmúlt évek alatt a színész több mint 500 ejtőernyős képzésen és 13.000 motoros ugráson vett részt, hogy tökéletesítse a jelenetet, amit Norvégia szikláin forgattak.

Cruise úgy kommentálta a történetet, hogy:

„Ez a jelenet életem eddigi legveszélyesebb dolga, amit valaha próbáltam. Évek óta dolgozunk ezen és már gyerekkoromban is akartam egy ehhez hasonló jelenetet."
A színész szerint egy álma vált valóra, hogy ezt a jelentet tökéletesen tudták kivitelezni és persze, hogy senki sem sérült meg a forgatás alatt.

A film korábbi részei miatt Cruisenak egyáltalán nem ismeretlen terep a veszélyes mutatványok kivitelezése. A hatodik részben a színész egy épületet ugrott át, aminek landolásakor eltörte a bokáját.

Az új, hetedik rész többek között Olaszországban, Abu Dhabiban és az Egyesült Királyságban is játszódik, melynek premierjét 2022. május 27-re tűzték ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!