Tom Cruise 32 millió fontos luxus jachton élvezi a nyarat - ifaktor
Tom Cruise a színpadon áll, mikrofonnal a kezében, fekete ingben
A pletykák szerint a sármos színészt minap egy hatalmas jachtról látták kiszállni Cornwallban, miközben jól megérdemelt pihenését töltötte legújabb Mission Impossible-filmjének forgatása közben.


Az 59 éves színész, aki jelenleg az Egyesült Királyságban forgatja az akció-kémfilm-sorozat legújabb részét, kihasználja a perzselő brit időjárást, mivel a Triple Seven nevű jacht fedélzetén tartózkodott, amely állítólag milliókat ér.

A hatalmas, 65 méteres hajó a hírek szerint körülbelül 32 millió fontba kerül, és 17 fős legénységgel, valamint egy sor izgalmas játékkal, például egy hatalmas csúszdával és jet-skivel büszkélkedhet. A hihetetlen jachton még sárkányszörf felszerelés és SUP is található, ha Tom még több kalandra vágyna.

A fedélzeten egy jacuzzi és rengeteg gyönyörű szabadtéri étkezőhely, valamint számos luxus hálószoba is várja a pihenni vágyókat. A hajó belsejében krémszínű belső terek és egy lenyűgöző, kanapékkal és párnákkal felszerelt társalgó található.

Bár nem világos, hogy kik csatlakoztak Tomhoz a jachton, a hajón 12 vendég számára van elég hely. A Cornwall Live szerint a színészt a jachton látták, mielőtt a partra lépett, és beugrott egy elsötétített ablakú Mercedesbe.

Emellett rengeteg nagyszabású eseményen látták az országban, többek között Wimbledonban és az Európa-bajnokságon is.

A Mission Impossible 7-et és 8-at egymás után forgatják, de sajnos jelentős késésekkel kell számolniuk a világjárvány miatt. A múlt hónapban több forgatás is meghiúsult, mivel a stáb egyik tagja pozitív Covid-19 tesztet produkált. Ez azt jelentette, hogy biztonsági okokból le kellett állítani a forgatást.

Egy bennfentes a The Sun-nak kifejtette: "A Mission Impossible 7 forgatása ismét leállt a koronavírus miatt. És ezúttal a produkción dolgozók azt mondták, hogy szerintük Tom lehet a halasztás lehetséges oka.

A forrás hozzátette:

"A forgatáson mindenkinek azt mondták, hogy a forgatás ismét leállt egy pozitív teszt miatt. És azóta Tom egyszer sem volt a forgatáson".

Ez hét hónappal azután történt, hogy Tomot felvették, amint dühösen kiabál a stábtagokkal, és azzal vádolta őket, hogy veszélyeztetik a filmipart, miután nem tartották be a szigorú Covid egészségügyi és biztonsági szabályokat.

A visszaesések ellenére Tom kétségbeesetten igyekszik időben befejezni a forgatást, mivel a filmipar többszörös leállás után küzd a talpra állásért.

Ne hagyd ki!