Tom Cruise hatalmas bejelentésén senki nem lepődött meg - ifaktor
Tom Cruise a nemzetközi ComicCON-on

A jelenleg is zajló CinemaCon rendezvényén bejelentették, hogy hetedjére is Ethan Hunt bőrébe bújik Tom Cruise.


Tom Cruise hetedjére is eljátssza Ethan Hunt karakterét, aki a Mission Impossible-rajongók számára a legkevésbé ismeretlen. A főszereplő ugyan nincs ott a most zajló 2022-es CinemaCon rendezvényén, azonban egy különleges üzenettel érkezett az ott lévőknek.

„Hali mindenkinek! Bárcsak ott lehetnék veletek. Bocsi a zajért, mint ahogy láthatjátok, most forgatjuk a következő Mission Impossible filmet.”

majd Cruise bemutatta a film címét és az előzetesét, mielőtt a rendező Christopher McQuairre utasította volna a színészt, hogy itt az ideje kiugrani a repülőből.

Cruise mellett az új filmben Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby és Frederick Smith is visszatér a hetedik részre. A rendező McQuairre sem változik, hiszen mind az ötödik, mind a hatodik Mission Impossible rész hatalmas sikert aratott. Számokban kifejezve több, mint 800 millió dollárt.

A legújabb film 2023. július 14-ére várható világszerte a mozikban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!