Tom Cruise felismerhetetlen a sok plasztikai beavatkozástól? - ifaktor
Tom Cruise interjún

Tom Cruise nemcsak tehetséges színészi játékáról, de mindenkori sármjáról is ismert. Azonban legutóbbi fotóján rá sem lehet ismerni a jóképű színészre.


Tom Cruise jellegzetes ragyogó mosolya, kék szeme és férfias kisugárzása évtizedek óta rabolja el nem csak rajongói, de olykor kollégái szívét is. Mostanában ritkán készül róla kép nyilvános eseményen de a legutóbbi mindenkit lesokkolt.

A színész Nicole Kidmannel közös fiával, Connoral egy baseball meccsen vett részt. Annak ellenére, hogy családi programról volt szó, Cruise kedvesen elbeszélgetett több rajongójával és fényképet is szívesen készített velük.

Azonban Tom Cruise nagyon megváltozott az utóbbi időben. Arca a képeken piros és puffadt. Nem tudjuk ez minek tudható be. Talán az alkoholfogyasztás következménye vagy esetleg a túlzott plasztikai beavatkozásoké, de az is lehet hogy a színész egyelőre eltitkolt filmszerepért változtatott külsőjén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!