A rajongók megőrültek Tom Cruise új ötlete hallatán - ifaktor
Tom Cruise egy díjat tart a kezében

Tom Cruise sosem volt szívbajos, ha bevállalós szerepekről volt szó. Ezzel a szereppel megkoronázza karrierjét.


A legújabb hírek szerint Tom Cruise egy rendkívül merész vállalásra készül. Ez pedig nem más, mint hogy szerepeljen a legújabb Marvel-film, a „Doctor Strange az őrület multiverzumában” című filmben.

A Mission Impossible sztárjának „megjelenését” már meglebegtették a Doctor Strange 2-ben, de a részletek továbbra is titkosak. Az viszont biztos, hogy mostanra a Marvel is megerősítette, miszerint

„Tom Cruise csatlakozott a Marvel-univerzumhoz és szerepelni fog a következő filmben.”

Emellett pedig úgy hírlik, hogy Cruise nem csak egy egyszerű mellékszereplő lesz a franchise-ban.

Egyelőre senki nem tudja, hogy milyen szerepben fog feltűnni a híres színész, viszont az biztos, hogy valaki olyasvalaki bőrében, akivel nem csak egy rész erejéig kell számolni.

A rajongók egyenesen élnek-halnak az ötletért, hogy a színész szerepeljen a Marvel világában. Rengetegen találgatják, hogy milyen karakterként tűnhet fel majd Cruise. Több olyan elgondolás is érkezett, miszerint Vasember gonosz mását alakítja majd egy teljesen más univerzumból. Néhányan pedig az Illuminatival is összehozták, miszerint valamilyen formában tagja lesz a szervezetnek.

A Disney egyelőre nem erősített meg semmilyen pletykát, de az biztos, hogy az új Doctor Strange film 2022. május 06-án érkezik a mozikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!