Tom Hanks Top3 favorit Tom Hanks filmje - ifaktor
Tom Hanks egy díjat tart a kezében

Neked is van kedvenc Tom Hanks filmed igaz? Most a színész árulta el, hogy neki melyik filmek voltak a top kedvencei, amikben ő szerepelt.


Szinte nincs olyan ember, akinek ne lenne kedvenc Tom Hanks filmje. Elég csak a Forrest Gumpra, Ryan közlegény megmentésére, vagy a Philadelphiára gondolni. Akármelyiket mondanád, nem tévednél, hiszen mindegyik zseniális film. Azonban most maga Hanks árulta el, hogy mely filmek tartoznak a kedvencei közé.

„Nem olyan sorrendben mondanám, ahogy kijöttek, inkább olyan sorrendben, hogy melyek voltak a legkedvesebb élményeim és melyeken volt a legjobb dolgozni."
„Azt mondanám, hogy a legelső kedvencem, a „Micsoda Csapat" című film, mégpedig azért, mert egész nyáron csak baseballoztam."

mondta Hanks.

A kétszeres Oscar-díjas színész azt mondta, hogy azért is volt számára különleges ez a forgatás, mert ott volt vele az egész családja.

„Nagyszerű nyár volt, a családom még most is beszél róla."

Pinterest

A következő film a 2000-es évekből a „Számkivetett" című film.

„Volt egy nagyon szuper kis kalandunk, amikor ezt a filmet csináltuk. Az óceán kellős közepén voltunk és forgattunk. Aztán Fijin voltunk két különböző okból és itt is itt lehetett velem a családom. Tiszta kaland volt az egész."

Pinterest

A harmadik választása pedig meglepetésként érhet, ugyanis egyik olyan filmet sem nevezte meg, amire vártunk volna. Ő ehelyett a 2012-es sci-fi filmet, a „Felhőatlasz"-t mondta. Hanks elmondta, hogy a Németországban történt forgatás olyasvalami, ami egész életében vele marad.

Kiemelte, hogy a harmónia, szeretet és béke körforgásáról forgattak és az, hogy Németországban forgathatott több ideig, megdöbbentette. Legfőképp azért, mert úgy érezte, hogy egy komplett történelem veszi körül és azok az emberek akik vele dolgoztak, a legjobbjukat nyújtották, hogy tökéletes legyen a film. Ez pedig rendkívül fontos volt számára.

Pinterest

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!