Tom Holland elárulta, erre kell számítani a következő Pókemberben - ifaktor
tom holland sapkában és pulóverben

A rajongók tűkön ülnek az új Pókember filmet illetően, Tom Holland pedig most elárulta, hogyan is fognak kinézni jelenetek.


Tom Holland egy csipetnyi rálátást engedett a következő Pókember filmből a rajongói számára. Természetesen titokzatos volt, hogy valóban mire is lehet számítani, de azt megtudtuk, hogy az akció jelenetek hogyan is fognak kinézni a filmben.

A TV Globonak adott interjújában elmondta, hogy a film teli lesz tűzdelve mindenféle akciódús jelenettel.

„Lesz néhány verekedés a filmben, ami kifejezetten erőszakos lesz. Ezek pedig teljesen eltérők lesznek attól, amit ezelőtt láthattunk. De tényleg, most végre láthatjátok Pókembert az öklét is használni egy verekedős szituban.”

A Tom Holland által megtestesített Pókemberek, eddig valóban szelídek voltak az eddigi elődökhöz képest, ha a verekedésről beszélünk. A mostani film viszont minden elvárást felülmúl majd. Ezt leginkább az elővételes jegyek eladásában figyelhetjük meg egyelőre. A Bosszúállók: Végjáték című film óta nem volt ekkora érdeklődés egy Marvel-filmre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!