Tom Holland megszakított egy interjút Zendaya miatt - ifaktor
Tom Holland fehér pulcsiban és fekete sapkában ül egy autóban

Lehet vajon Tomdaya ennél is aranyosabb? A páros folyamatosan bizonyítja, hogy bizony, ők egyre cukibbak.


Hétfőn, december 13-án Los Angelesben volt a Pókember: Nincs hazaút című film premierje, és Tom Holland imádnivalóan reagált arra, ahogy Zendaya megérkezett a vörös szőnyegre.

Miközben Tom az Entertainment Tonightnak adott épp interjút, a közelben hangos éljenzés tört ki - elmosolyodott, és azonnal arra fordította a figyelmét, hogy lássa, ki az. Amikor rájött, hogy Zendaya az, nem tudta levenni róla a szemét.

"Azt hiszem, Zendaya épp most bukkant fel"

- nevetett.

"Ez úgy hangzik, mintha Zendaya most bukkant volna fel."

Tom ekkor rövid időre félreállt, hogy kinézzen, és megpróbálja jobban megnézni magának Z-t.

Zendaya teljesen lenyűgözte őt, amikor a vörös szőnyegre lépett egy fekete hálós Valentino ruhában és egy hozzá illő, szuperhős-szerű maszkban. Tom a klasszikus stílust képviselve egy csokoládébarna Prada-öltönyben jelent meg az eseményen. A közös fotókon a pár imádottan néz egymásra.

A Pókember sajtóturnéjuk során Zendaya és Tom felerősítették a képernyőn belüli és kívüli románcukkal kapcsolatos pletykákat. A tegnap este pedig épp azt bizonyította, hogy mennyire valódi szerelmük, az egymás iránt táplált érzelmeik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!