Tom Holland érzékeny kommentekre reagált - ifaktor
Tom Holland és Zendaya

Ritkán látják együtt Tom Hollandot és Zendayat, amiről a rajongók el is kezdtek pletykálni. A színész pedig most visszaszólt.


Tom Holland és barátnője Zendaya, gyakran külön-külön mutatkoznak a publikum előtt. Nem feltétlen azért, mert nem szeretik már egymást, szimplán csak azért, mert Zendaya magasabb Hollandnél.

Ezt természetesen a színész nem látja akkora tragédiának. A SiriusXM rádiójába meghívást kapott Zendaya, Holland és Jacob Batalon is, ahol a műsorvezető kitért erre a színészek által, nem túl szívlelt kérdésre. A válaszadást megelőzően pedig csak forgatták a szemüket a Hollandék, amivel jelezték, hogy hanyagolják ezt a témát.

Zendaya azonban mégis elmondta, hogy szerinte sem probléma ez. Sőt tovább ment és azt mondta, hogy ez egy buta sztereotípia, hogy a férfiaknak magasabbnak kell lenniük a nőknél.

Tom és Jacob is egyetértettek a színésznővel, de Tom a számok embere, szóval elmondta, hogy igazából Zendaya 178 centi, míg ő 173. Tehát lényegében szinte észrevehetetlen ez az 5 centiméter az átlagos emberek számára.

Majd elmondta, hogy szerinte hülyeség mindenki részéről, aki azt gondolja, hogy a férfiaknak magasabbnak kellene lenniük a nőknél. Teljesen mindegy, hogy ez most egy szuperhős-film, vagy a való élet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!