Elképesztő összeget hozott Tom Holland legújabb filmje - ifaktor
Mark Wahlberg és Tom Holland az Uncharted film bemutatóján

Tom Holland és Mark Wahlberg legújabb filmje a nyitóhétvégén 13,7 milliárd forintot hozott a polcra.


Tom Holland és Mark Wahlberg legújabb projektje, az Uncharted nem csak a színészek rajongói körében, de a Playstation-játékok kedvelői közt is brutális sikert aratott. Az utóbbi azért, mert a mostani film, egy konzolra készített játék adaptációja, ami szintén rekordokat ért el világszerte.

A 13,7 milliárd forintnak megfelelő dollárnyi bevételre, az Uncharted nem egész 3 nap alatt tett szert. Ez az összeg pedig az Amerikában közelgő „President Day” alatt, várhatóan 2,5-3 milliárd forintnyi dollárral megugrik majd. A nemzetközi számokkal együtt, jelenleg 43,5 milliárdnál tartanak.

A szakértők véleménye szerint, ez egy rendkívüli kezdésnek minősül. Az akció alapú film, mely a Playstation-játékra épül, eget rengető számokat fog hozni, viszont erre szükség is van. A film büdzséje elég magasra sikeredett, így minden eszközt meg kell ragadni a bevételek további növelésére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!