Tony Hawk csúnyán elesett gördeszkázás közben - ifaktor
Tony Hawk gördeszkával a kezében mosolyog

Több törött csontot is eredményezett az az esés, ami Tony Hawk gördeszkás éveinek végére tehet pontot.


A legenda, a világhírű gördeszkás Tony Hawk, csúnyán elesett egy edzés közben, minek köszönhetően, több csontja is sajnálatos módon eltörött. Ez pedig nagy valószínűséggel azt eredményezi, hogy soha többé nem lesz képes újra 100%-os teljesítményt nyújtani.

Az 53 éves Hawk, egy Instagram-posztban fejtette ki, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy újra deszkára állhasson, de ez egyáltalán nem lesz könnyű.

„Tegnap beszívtam. 20 évvel ezelőtt eltörtem a könyökömet és teljesen felépültem belőle. Egy combcsont törés rehabilitációja, sokkal nehezebb lesz (leginkább az életkorom miatt). De készen állok a kihívásra.”

Tony Hawk egy legendás karriert tudhat maga mögött és szerencsétlenségére pont azelőtt jött az esés, hogy kiadták az HBO-val közösen készített dokumentumfilmjét, ami az életéről és karrierjéről, valamint a megpróbáltatásairól szól.

Egy nappal a műtétet követően, pedig Hawk már újra saját lábán, noha mankóval, de jár. Ez pedig akkora erőt és motivációt adhat a legendának, amiből nagyon sokat meríthet az elkövetkezendő hónapokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!