Önéletrajzi film készül a legendás Tony Hawkról - ifaktor
Tony Hawk egy gördeszkával a kezében

Tony Hawk neve nagyon sok mindenkinek ismerősen csenghet. Aki pedig nem tudja kiről van szó, most le fog esni az álla!


A gördeszkázás legendás alakjáról, Tony Hawkról önéletrajzi filmet készít az HBO. A Sam Jones rendezésében készülő film, a „Tony Hawk: Amíg a kerekek le nem esnek" címet kapta. Ez a film bemutatja a legenda életét, karrierjét és válságait, sikereit.

Csak hogy érzékeljük, ő volt az első, aki az akkori versenytársai közül képes volt egy ún. „900 trick back"-re, 1999-ben. A film olyan interjúkat, felvételeket és eddig titkos dolgokat fed fel, amik biztosan meghozzák a sportkedvelő emberek étvágyát egy ilyen film elfogyasztásához.

Olyan hatalmas, a gördeszkázásban szintén legendának számító nevek szerepelnek majd a filmben, mint: Stacy Peralta, Rodney Mullen, Mike McGill, Lance Mountain, Steve Caballero, Neil Blender, Andy MacDonald, Duane Peters, Sean Mortimer és Christian Hosoi.

„Azóta követem és imádom Tony Hawk gördeszkázását, mióta 1983-ban volt alkalmam látni őt egy deszkaparkban. Az, hogy közelebbről megismerhettem őt, mint embert, még inkább segített ennek a filmnek az útján. Az pedig, hogy a gördeszkázás iránti szeretetemet ily módon fejezhetem ki, túlmutat minden képzeleten."

nyilatkozta a rendező, Sam Jones.

Egyelőre nincs biztos dátum, mikor érkezik a film pontosan, de az HBO-n és az HBO Max-on lesz majd elérhető, valamikor 2022-ben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!