Top 3 kiborulás A Konyhafőnök VIP-ban - ifaktor
A Konyhafőnök VIP séfjei egy fotón

Akik szeretik és követik az RTL Klub népszerű gasztroreality műsorát, A Konyhafőnök VIP-t, már tudhatják, hogy az sosem mentes a drámáktól. Összegyűjtöttük a műsorból a Top 3 kiborulást.


A VIP műsora abban különbözik a simától, hogy ismert sztárok, celebek küzdenek meg egymással a verseny során az első helyezésért. Azt pedig már jól tudjuk, hogy hazánk sztárjai imádják a botrányokat, így a műsort sem kímélik.

Nagy Alexandra

A Barátok közt volt sztárja, Nagy Alexandra is szerepelt A Konyhafőnök VIP műsorában, ahol akkora nyomást helyeztek rá, hogy főzés közben elájult és összeesett. Később a nézők vitába szálltak egymással és sokan kételkedtek Alex ájulásában és úgy gondolták, a színésznő ezzel szeretné kivívni a nézők szimpátiáját.

Hujber Feri

A színész, Hujber Feri a nyomás alatt csak rosszabbul teljesített. Rácz Jenő séf segíteni szeretett volna neki, mikor Feri még inkább befeszült és elmondása szerint, lefagyott. Bocsánatot kért a séfektől, majd úgy döntött, ő inkább kisétál és befejezi a versenyt.

Tóth Vera

Bár az új évad még nem kezdődött el, előzetest azonban már láthattunk, amiből kiderül, hogy A Konyhafőnök VIP következő kirohanója Tóth Vera lesz.

,,Köszönöm, elég volt. Nekem ez elég volt. Nem érdekel, hagyjatok. Itt a vége, pont"

- hallható Verától, miközben sírva kiront a stúdióból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!