Top3 legtöbb Instagram-követővel rendelkező magyar sztár - ifaktor
Sirokai Diána modell.
Az iFaktor Agency influenszerkeresőjében néztünk utána, hogy jelenleg melyik három magyar sztár rendelkezik a legtöbb követővel az Instagramon.


Palvin Barbara 16 millió

Róla aligha kell sok szót ejteni. Külföldön is sikeres divatmodell, aki követői jórészét sem Magyarországnak köszönheti. Számos világhírű márkáknak a reklámarca: Stella McCartney for C&A, Chanel, Tommy Hilfiger, Calzedonia, H&M, Cartier, Calvin Klein, Stradivarius és még sorolhatnánk.

Sirokai Diána, 1,2 millió

Róla már kevesebbet hallani, noha szintén divatmodell. Sirokai Diánát plus size modellként ismerte meg az egész világ, közösségi oldalán pedig többször elképesztően divatos szerelésekben jelentkezik rajongói legnagyobb örömére. 1,2 millió követője egy része szintén nem magyar.

Dzsudzsák Balázs, 1 millió

Dzsudzsák Balázst szintén aligha kell bemutatni. Az utóbbi évtized talán legnépszerűbb magyar labdarúgója, aki bejárta az egész világot focistaként. Gyakran éri az a kritika, hogy a nagyobb csapatokba való igazolás helyett inkább a pénzt választotta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!