Top 4 dal őszre, amiket érdemes meghallgatnod - ifaktor
Top 4 dal őszre, amiket érdemes meghallgatnod
black headset on white printer paper
Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Top 4 dal őszre, amiket érdemes meghallgatnod

Még a karácsonyi lejátszási listánkat félre tehetjük, hiszen egy teljes hónapunk van vissza az őszből. Persze november végén már hangolódhatunk a karácsonyra, de most még relaxáljunk Top 4 őszre tökéletes zeneszámmal. Kellemes zenehallgatást kívánunk!


Massive Attack - Paradise Circus

Listánkat egy külföldi dallal kezdenénk, ami bár 2010 nyarán debütált, érzetében abszolút az ősz atmoszféráját képes megteremteni. Műfaját tekintve pedig elektronikus popdal.

Kávészünet - Párizsban járt az ősz

A Kávészünet formációjának talán nem ez a legismertebb verses-zenei feldolgozása, azonban a legaktuálisabb jelenleg, hiszen mit is hallgatnánk szívesen ősszel, ha nem egy Ady Endre vers feldolgozását.

Horváth Tamás - Meggyfa

Horváth Tamás Meggyfa című slágere 2018-ban jött ki, ami azonnal mégnagyobb sikert hozott az előadónak. A zene videója már több mint 30 millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

Vivaldi - Négy évszak: Ősz

A végére egy klasszikus zenei művet hagytunk, ami az olasz zeneszerző, Vivaldi egyik legismertebb alkotása lett. Kortól függetlenül bárki élvezheti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!