Anyád napja - ifaktor
Top 4 film a hétre, amiket a TV-ben nézhetsz
person holding white remote control
Photo by Dario on Unsplash

Top 4 film a hétre, amiket a TV-ben nézhetsz

Október közepén az időjárás egyre kevésbé kedvez nekünk. Így nem sok programlehetőségünk maradt. Azonban, ha egy lustálkodós hétre vágynánk, akkor eláruljuk, hogy mi az a Top 4 film, amit a televízióban láthatsz.


Néha nincs is jobb annál, mint amikor este, fáradtan haza érve a családdal együtt bekuckózunk a televízió képernyői elé. De milyen filmeket láthatunk ezen a héten a TV-ben?

A tégla

Kezdjük is rögtön a sort egy remekművel, A téglával. A film egy 2006-os krimi, Leonardo Dicaprio főszereplésével. Ráadásul ma este láthatod a Film+ csatornáján 21:00-tól. Kell ennél több?

Anyád napja

A hétvégére picit felsűrűsödnek a jobbnál-jobb filmek, így nehéz lesz választanunk. Mi azonban mindenképp azt tanácsoljuk, hogy nézd meg az Anyád napja című vígjátékot Jane Fonda és JLo hatalmas alakításával. Szombat este (20:45) láthatod a Cool-on.

A kezdő

Az előző vígjátékot megelőzően bemelegíthetsz egy hasonlóan fantasztikus filmmel szombat este. A kezdő az RTLII csatornáján lesz látható, 18:30-tól. Robert De Niro és Anne Hathaway fantasztikusat játszik benne.

Beépített szépség

És végül egy vasárnap esti kikapcsoló film. A Beépített szépség az az örök klasszikus vígjáték, amit minden évben megnézünk legalább egyszer, de képtelenek vagyunk megunni. Ez főleg Sandra Bullock zseniális alakításának köszönhető. Varásnap este a Film+-on nézheted meg, 17:55-től.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!