Top 4 influenszer kisállat az Állatok Világnapjára - ifaktor
Top 4 influenszer kisállat az Állatok Világnapjára
litter of dogs fall in line beside wall
Photo by Hannah Lim on Unsplash

Top 4 influenszer kisállat az Állatok Világnapjára

Október negyedike a hivatalos dátuma az Állatok Világnapjának. Ez a dátum Assisi Szent Ferenc halálának napja, aki az állatok védőszentje volt, ezért az ő megemlékezésének napja a hivatalos dátuma az Állatok Világnapjának is.


Összegyűjtöttünk négy influenszer kisállatot, akik nem csak gazdijuk, hanem több százezer követőjük mindennapjait is boldogítják. Igen, az állatok is lehetnek influenszerek, amiről korábban már írtunk is.

Jill

Jill egy irtó cuki házi mókus, akinek már több mint 700 ezer követője van Instagram-oldalán. Legfőbb báját talán az adja, hogy rágcsáló létére ugyan úgy viselkedik, akár csak a szokványosabb háziállatok. Egyéb érdekesség róla, hogy 8 évvel ezelőtt mentették ki az Isaac hurrikánból.

Bodhi

Bodhi a világ legelegánsabb kutyusa, aki arról lett ismert, hogy férfiruhákban szerepel az összes fotóján. Ez a kutyus, már rengeteg márkával dolgozhatott együtt és reklámozhatta őket Instagram-oldalán, ahol közel 400 ezer követőt számlál.

Nala

A következő kisállat egy cicus, aki nem csak önmagában lett ismert, hanem gazdájával együtt, aki biciklizés közben találta őt meg három évvel ezelőtt és mentette meg ezzel az életét. Nala gyakorlatilag kiválasztotta gazdáját, mikor biciklije kosarába ugrott teljesen önszántából. Közel egymillió követőt tudhatnak magukénak.

Doug

A sort végül egy kutyussal zárjuk, aki a Doug névre hallgat, fajtáját tekintve pedig a mopszok közé tartozik. Doug eszméletlenül aranyos ruhákban öltöztetve járja a világot, ami nagyon tetszik a közel négymilliós követőtáborának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!