1. Squid Game - ifaktor
Top 4 jelmezötlet halloweenre
man wearing jack-o-lantern
Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.


1. Squid Game

A tavalyi beöltözős bulik egyértelmű jelmez sztárját egy Netflixes sorozatnak köszönhetjük, ami A nagy pénzrablásból ihletődött. Így érhető, ha idén mi a legjobb jelmezötletnek a Squid Game-ben látható őrök ruháját tartjuk.

2. A nagy pénzrablás

A Squid Game után még mindig aktuális A nagy pénzrablás sorozatából ismert jelmez is, ami a Dalí-maszkból és a piros ruhából áll. Mivel a sorozat még mindig nem fejeződött be, így továbbra is aktuális tud maradni, ha halloweenre az egyik rabló karakter bőrébe bújnál.

3. Coco

A 2017-ben megjelent Disney mese, a Coco teljesen elvarázsolta a gyerek és a felnőtt nézőket is. Azon kívül, hogy a megható története óriási sikert hozott a mesének, a karakterek megihlették a következő halloweenre készülőket is és számtalan helyről láthattuk visszaköszönni a mesebeli figurákat.

4. Addams Family - A galád család

És végezetül a sort egy örök klasszikussal, az Addams Familyvel zárnánk. A vígjátékok 1991-ben mutatták be és azóta is aktuális, bármelyik évben megtudjuk nézni halloween közeledtével. Arról nem is beszélve, hogy a filmben szereplő sokszínű karakterek miatt, rengeteg ötletünk támadhat, hogy kinek is öltözzünk be.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!