Kulcsár Edina és Csuti otthona: Top4 sztárotthon - ifaktor
Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Páros poszterjén.
Hazai és külföldi hírességek otthonait egyaránt górcső alá vettük ebben az összeállításban, ahol a sztárvilág legszebb, legvagányabb otthonait kerestük.


Jason Statham tengerparti otthona

Jason Statham az otthonában.

Dodo

A jelenleg éppen a Feláldozhatók 4-en dolgozó színész Malibun vásárolt magának ingatlant, amely teljes egészében a saját ízlése szerint van berendezve. Lakását a tengervíz inspirálta könnyedség, a nyugalom és az elegancia jellemzi. Skandináv stílusban rendezte be hatalmas házát, melyet harmonikus, szolid színkombinációk és letisztult faanyagok jellemeznek, valamint a praktikusságra való törekvés sem szorul háttérbe. Az igazi különlegessége azonban mégiscsak a tengerparti kilátás.

A kilátás mindent visz!

Dodo

Gwen Stefani "minivárosa"

Gwen a 2000-es évek alatt vásárolta meg a hatalmas telket, amelyen több ház is áll. Valójában fentről nézve inkább egy modern „minivárosnak" mondanánk. A ház tökéletesen tükrözte az énekesnő akkori stílusát: tele van absztrakt mintákkal, élénk színekkel és nem éppen hétköznapi bútorokkal. Az épületben egyébként 6 hálószoba, egy kinti konyha, játszótér, teniszpálya, medence és még egy tyúkól is helyet kapott. Az énekesnő tavaly megvált az ingatlantól.

Jennifer Lopez Central Parkra néző kecója

JLo otthona a Central Parkra néz.

Dodo

A Central Park 150 éves is elmúlt. Mivel rengeteg filmben és tévésorozatban látható, a világ egyik leghíresebb parkja, talán ezért is választotta ez a lakást JLo. Párjával, Alex Rodriguezzel közös otthona modern minimalista stílusban lett berendezve, így a letisztult felületek, monokróm színek és abszolút elegancia jellemzi. A lakás fő színe a fehér, mely mindenhol jelen van. Túlsúlyban tehát fehér falak, fehér bútorok találhatók a világhírű énekesnő 36. emeleti otthonában.

Kulcsár Edina és Csuti szigetszentmiklósi otthona

A páros kapcsolatuk megmentésén dolgozik jelenleg a Nyerő Párosban, ahol láthatjuk, hogy különböző habitusú és személyiségű emberek, ám ennek ellenére közös otthonukat mégis együtt tervezték meg. Szigetszentmiklósi otthonuknak az építkezése a vártnál tovább tartott, de két év végül beköltözhettek és azóta is imádják a JLo otthonához hasonlóan a fehér színek dominálnak, de fontos volt, hogy nagy kert is legyen a gyerekek miatt, illetve a medence sem maradhatott el. A TV2 stábját annak idején körbevezették az új otthonban, amelyet alább tekinthetitek meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!