TOP 4 műsorvezető, aki egyben színész is - ifaktor
Liptai Claudia és Járai Máté.
A hazai televíziózásban nem ritka eset, hogy egy-egy médiaszemélyiség, amellett, hogy sikeres színművész, remek műsorvezető is.


Ezúttal négy olyan színházi embert szedtünk össze, akik nagyszabású showműsorokban, vagy talkshowkban is feltűnnek, mint műsorvezető.

Stohl András

Jászai Mari-díjas színművész, televíziós és rádiós műsorvezető. András a műsorvezetésbe a Való Világban kóstolt bele, amelyet eleinte Sebestyén Balázzsal vezetett. Manapság már nem az RTL-en, hanem a TV2-n vezet műsort. Ezek közül kiemelkedik a Danncing with the Stars két évada, A Piramis és a jelenleg is futó Bachelor – A Nagy Ő.

Liptai Claudia

Liptai Claudia színésznő, műsorvezető, cukrász és szinkronszínész. Claudia szintén szerepelt mindkét kereskedelmi televíziónál és elmondható róla, hogy műsorait rendre siker övezi. Nehéz lenne csak párat kiemelni, hiszen tényleg megannyi műsort tudhat már magáénak.

Till Attila

Till Attila magyar riporter, műsorvezető, rendező, aki a Magyar Képzőművészeti Egyetemen végzett. Abból a szempontból kivétel a listán, hogy leginkább rendezőként és leginkább filmrendezőként van jelen a művészvilágban – nem pedig színészként. Tilla a televízióban megkerülhetetlen személyiség, hiszen a TV2 legnagyobb szabású műsorait rendre az ő szakértelmére bízza.

Járai Máté

Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész, a Győri Nemzeti Színház oszlopos tagja már hosszú évek óta. A Nyerő Páros című műsornak hála vált igazán ismerté, azóta pedig Budapesten is játszik, illetve az RTL Reggeli állandó műsorvezetője lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!