Top 4 sportoló, akiket a legtöbben nem kedvelnek - ifaktor
Zlatan Ibrahimovic az AC Milan mezében.
A sportban mindig vannak olyan emberek, akiket viselkedésük, megnyilvánulásaik vagy döntéseik miatt sokan nem kedvelnek. Őket vettük most sorra!


Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

Instagram/@iamzlatanibrahimovic

A Zlatannal kapcsolatos ellenérzések az emberek részéről általában arra alapszanak, hogy a svéd óriás rendre túlfantáziálja saját szerepét a futball nagyszínpadán. Azonban sokan azon az állásponton állnak, hogy Ibra csak egy általa kreált szerepre játszik rá nagyon, amit magának talált ki és valljuk be: valószínűleg igazuk is van.

Lewis Hamilton

A Forma1 koronázatlan királya. A sportág történelmében aranybetűkkel írják majd a nevét, annyi rekord fűződik a nevéhez. Talán pont ez a hihetetlen mértékű sikeresség az, amely sokak ellenszenvét kiváltja. Már csak azért is lehet így, mert a Formula 1 rajongói azt szeretnék, ha sokkal kompetitívebb lenne a sportág, mint jelenleg, illetve a brit pilóta a véleményét sem szokta véka alá rejteni.

Dzsudzsák Balázs

A magyar labdarúgás előző két évtizedének meghatározó játékosa a ballábas futballista, aki a PSG Eindhovenben eltöltött időszaka után úgy tűnt, hogy magasabb szinten is meg fogja állni a helyét. A legtöbben éppen ennek a szintlépésnek a hiánya miatt nem kedvelik a magyar játékost, aki sokak szerint, amikor lehetősége volt karrierje során mindig a pénzt választotta az előrelépés helyett.

Connor McGregor

Connor McGregor

Connor McGregor

Instagram/@thenotoriousmma

Kétség sem férhet hozzá, hogy McGregor nagyszerű MMA harcos volt, és egy időben legyőzhetetlennek tűnt. Aztán miután kiállt a korábbi váltósúlyú világbajnok, Floyd Mayweather ellen sokak a pénzhajhászás miatt csak egy „parádénak" tartották az egész ütközetet, amely végül a bokszoló pontozásos győzelmével zárult. A korábbi MMA bajnok azóta sem tudott igazán visszatérni a sportág legjobbjai közé.

Ne hagyd ki!