Top 4 Netflix-film Halloweenre, amitől nem fogsz aludni - ifaktor
Netflix szerkesztett kép

Itt az október és közeleg a Halloween. Erre pedig készül a Netflix is, úgy hogy most megtudhatod milyen filmeket érdemes megnézned a télnyitó hónapban.


Elérkezett a hivatalos „Netflix and Chill" időszak, ami a hideg tél küszöbén egy fantasztikus érzést nyújthat az emberek számára. A streaming szolgáltató egy életre elég filmjei közül pedig most összeszedtünk néhányat, amit mindenképp érdemes megnézned, ha izgalomra és rettegésre vágysz.

Escape the Undertaker

NBC News

Ez egy interaktív film lesz, ahol a WWE pankráció szupersztárjai csapdát állítanak egy, a „New Day" elnevezésű pankráció csapatnak Undertaker horror-házában. A nézők segíthetnek majd eldönteni, hogy mi legyen a sorsa ezeknek a szerencsétlen csapdába csalt lelkeknek.

(Megjelenés: Október 5)

Fever Dream

Variety

Ez a film Samanta Schweblin regénye alapjára épült, ahol egy család kerül előtérbe, akiket megtört lelkek, láthatatlan fenyegetések és a kétségbeesés ereje üldöz.

(Megjelenés: Október 13)

Night Teeth

Twitter / @Netflix

Egy egyetemista tanuló sofőrként dolgozik, amikor két lány kerül a hátsóülésére, akikről kiderül, vérszomjas szándékuk van.

(Megjelenés: Október 20)

Hypnotic

bloody-disgusting.com

Egy fiatal lány önfejlesztésbe kezd. Ahhoz, hogy újabb dolgokra nyerjen rálátást, felbérel egy hipnotizőrt, aki hatására néhány intenzív óra után, halálos dolgok történnek.

(Megjelenés: Október 27)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!