Top 4 program az őszi szünetre - ifaktor
Villamos a PArlament előtt.
Megérkezett a várva várt őszi szünet, így minden korosztály számára válogattunk programokat, amelyeket ezen a héten könnyedén meg tudnak látogatni.


Ingyenes belépés a Vasúttörténeti Parkba: október 23 és november 1 között

Kezdjétek, vagy éppen zárjátok az őszi szünetet a Vasúttörténeti Parkban, ahova október 23-án és november 1-jén INGYENES lesz a belépés, noha az interaktív programok ezeken a napokon is fizetősek lesznek. A park utána téli szünet miatt zárva lesz.

Nosztalgia járat a 2-es villamoson

Október 30 és 31-én továbbra is a 2-es villamos vonalán nosztalgia villamossal utazhattok. Nincs is szebb, mint amikor beleképzeli magát az ember abba, hogy 50 éve hasonló módon közlekedtek az akkori emberek ezeken a – manapság is – korhű járműveken. További információkat a nosztalgia járatokról itt találtok. Jegyár: 500 Ft, gyerek 300 Ft.

Őszi szünet az Állatkertben: október 23 és november 1 között

Október 23-ától november 1-jéig 14 éves kor alatt 200 Ft a belépő a gyerekeknek. Nyugdíjasoknak pedig egész hónapban, sőt november 30-áig 1500 Ft a belépő. Október 27-én és 28-án pedig a Pagony állatkertes játékait lehet kipróbálni. Sajnos a gyerekek számára még nagyobb szórakozást nyújtó Holnemvolt park játszóháza (Holnemvolt Vár), a Cápasuli és az Akvárium ebben az időszakban is zárva tart!

Kirándulás Budapesten

Igazából az összes többi programmal remekül összeköthető, hiszen a nosztalgia járattal való utazás akkor még inkább adja magát, ha az ember céllal ül fel. A Szent-István Bazilika, a Budai-vár, a Parlament és Budapest egyéb látnivalói ilyenkor rengeteg extra programot is rejtegethet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!