Íme a Top 4 legnépszerűbb újévi fogadalom - ifaktor
Íme a Top 4 legnépszerűbb újévi fogadalom
green Christmas decor with New Year greetings
Photo by Annie Spratt on Unsplash

Íme a Top 4 legnépszerűbb újévi fogadalom

Tudjuk, igen. A legnagyobb klisé az újévi fogadalom. Sokan ekkor terveznek változtatni az életükön, pedig semmi különös nem történik, csak egy új évbe lépünk. Mi azonban összegyűjtöttük, hogy mi az a négy fogadalom, amit a legtöbben ilyenkor megkötnek magukkal.


Spórolás

Rengetegen ilyenkor határozzák el, hogy az új évben az előzőtől változóan jobban meghúzzák a keretüket és a pénztárcákat, hogy több lehetőségük legyen nyaralásra, vagy akár egyéb nagyobb kiadásokra költeni.

Diéta

A másik legnépszerűbb szokás, hogy ilyenkor fogadjuk meg: jövőre sokkal egészségesebb életmódot élünk. Odafigyelünk az étkezésre, esetleg még a sportolást is növeljük, vagy egyáltalán elkezdjük.

Káros szokások

Rengetegen ilyenkor fogadják meg, hogy az új év reményével elhagyják káros szokásaikat, ami főként a dohányzásra vonatkozik. Ez akár a tartós életmód váltáshoz is tartozhat egyeseknél.

Új hobbi

És végül, ami szintén toplistás fogadalom, az új hobbik választása. Sokan visszatekintve az elmúlt évekre rájönnek, hogy rengeteg időt töltenek a telefonjuk, monitorjuk, vagy a tévé képernyőjét bámulva. Ilyenkor rájönnek, hogy számos más hobbit is választhatnának, ami hasonlóan izgalmas és egészségesebb is. Mint például az olvasás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!