Top 5 hazai sztár, akik szakítottak 2021-ben - ifaktor
Veréb Tamás fekete ingben ül interjú közben

A kemény 2020-as év után, amit mindenki csak felejteni szeretne, a 2021-es se volt egyszerű pár hazai sztárnak. Íme a Top 5 sztár hazánkban, akiknek véget ért komoly és hosszan tartó kapcsolatuk.


Veréb Tamás

A sort Veréb Tamással nyitjuk, ugyanis jelenleg az ő szakításától hangos az internet. A színész-énekes Facebook-oldalán és Instagram-oldalán közölte rajongóival a hírt, miszerint feleségével egy év házasság után a válás mellett döntöttek.

„Kedves közönségem, kedves Barátok!
Hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként. Kérjük a Tisztelt Sajtó munkatársait, és minden kedves rajongónkat, tartsa tiszteletben a magánéletünk nehezebb pillanatait, ahogy mi is tiszteletben tartjuk mások életét.
Köszönjük!"

- olvasható Tamás írásában.

Szabó Zsófi

Bár a következő sztár, Szabó Zsófi szerette volna a média elkerülésével végig vinni válását, ezt sajnos nehezen tehette meg. Zsófi és Kis Zsolt házassága öt év után ért véget és bár a szakítások mindig nehezek, őket kárpótolta az élet egy gyönyörű kisfiúval, akit válás ide, vagy oda, mindennél jobban szeretnek.

Mádai Vivien

Mádai Vivien hat év házasság után jelentette ki februárban, hogy fogorvos férjétől külön válik. A páros rendkívül kulturáltan és higgadtan kezelte szakításukat a médiában. Azóta már külön is költöztek és Vivi kisfiával kezdett új életet.

Tóth Andi

Az énekesnő, Tóth Andi és Szabó Ádám szakítása már kevésbé mondható csendesnek és higgadtnak a korábban felsoroltakhoz képest. Itt egy picit csaltunk is, ugyanis a páros 2020-ban szakított, de a médiában történő vitáik elhúzódtak egészen az idei évbe is. Andi és Ádám is rendszeresen nyilatkozott sértőn a másik félről a médiának, így gondolhatjuk, hogy ez a szakítás a csúnya félék közé tartozik. Az ex páros dolgát az is megnehezítette, hogy szakításuk után együtt kellett dolgozniuk a Sztárban sztár műsorában.

Lola

Az énekesnő, Lola és párja Norbi két és fél évig alkotott egy párt. Eleinte a páros nagyon boldog volt, majd ez alább hagyni látszódott. Lola a HOT! magazinnak számolt be először szakításáról.

„Nagyon boldogok voltunk az első két évben, aztán magam sem tudom, hogy mikor, de elfogyott a lendület, elmúlt a szerelem. Talán a harmadik év volt a vízválasztó"

- mesélt Lola a szakításról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!