Top 5 szexuális ragadozó a sztárvilágból - ifaktor

Az utóbbi években, főként a 2017-es #MeToo mozgalom óta, egyre több külföldi és sajnálatos módon hazai sztárról derült ki, hogy szexuális ragadozók. Cikkünkben összegyűjtöttük a Top 5 szexuális zaklatót.


Bob Dylan

2021 augusztusában robbant a hír, miszerint a Nobel-díjas énekes-dalszerző, Bob Dylan szexuálisan zaklatott egy kislányt, aki akkor még csak 12 éves volt. A meg nem nevezett nő elmondása szerint ez az eset 1965-ben történt, amikor elkábította és többszörösen szexuálisan bántalmazta őt az énekes. Dylan ügyvédje azonban azt nyilatkozta, hogy az állítás valótlan és határozottan cáfolni fogják.

R. Kelly

Az 54 éves amerikai R&B énekes-producer, R. Kelly A New York-i esküdtszék ítélete alapján több évtizedes börtönbüntetésre számíthat szexuális bántalmazásaiért.

„A mai naptól hivatalosan is ragadozó R. Kelly, aki hírnevét és vagyonát fiatalok, kiszolgáltatottak és hangtalanok kizsákmányolására használta saját szexuális vágyai kielégítése érdekében" – közölte az ügyésznő. „Egy ragadozó, aki a belső körét arra használta fel, hogy fiatalkorú lányokat, fiúkat és nőket csábított el, és tartott évtizedeken át kizsákmányolás, megaláztatások és szexuális visszaélések szörnyű hálójában."

- írta az euronews.

Marilyn Manson

Az 52 éves amerikai zenész, Marilyn Manson ellen már négy nő szólalt fel, akik elmondása szerint az énekes szexuálisan zaklatta őket a múltban. A bántalmazott hölgyek mind beperelték a külföldi sztárt, kinek képviselője továbbra is tagadja a vádakat.

Casey Afflek

Ben Afflek testvérének ügye 2017-ben robbant, közvetlen a #MeToo mozgalom után. Caseyt több kollégája, egy operatőr és egy producer is megvádolta szexuális zaklatással. A színész az elején még tagadta a vádakat, majd beismerte, hogy segítségre szorul.

Kevin Spacey

A mozgalom a kétszeres Oscar-díjas színészt, Kevin Spaceyt sem kímélte. Kezdetben Anthony Rapp számolt be egy nyugtalanító esetről, mikor is 14 éves korában, egy buliban zaklatta őt a színész. Később még többen vádolták meg Kevint szexuális zaklatással. A botrány kiderülése után azonnal eltávolították az aktuális sorozatból, amiben szerepelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!