Top 5 szingli híresség: Szexi pasik a sztárvilágból - ifaktor

Elhoztuk neked a Top 5 szingli pasit a nemzetközi sztárvilágból, akik nem rég bontották fel kapcsolataikat. Most megtudhatod kik ők!


Tyler Cameron

Tyler Cameron amerikai tv-szereplő és modell. Cameron versenyzőként országos figyelmet kapott a The Bachelorette tizenötödik évadjában, ahol Hannah Brown volt a főszereplő. Ebben az évadban Cameron végül a második helyett szerezte meg, így nagy figyelmet és népszerűséget szerezve ezzel magának. Legutóbbi párkapcsolata Camilla Kendraval volt, akivel 8 hónap után szakítottak nemrég, szóval hölgyek figyelem, újra nyitva a kapu!

Instagram / @tylerjcameron3

Alex Rodriguez

Az "A-Rod" becenévre hallgató Alexander Emmanuel Rodriguez, egykori amerikai baseball profi játékos. Majd a baseball karrier után az üzlet világába került. Rodriguez egyébként 22 szezont játszott a Major League Baseball-ban a Seattle Mariners, a Texas Rangers és a New York Yankees csapataiban. Ő a listára azért került fel, mert megadatott neki az, ami nagyon kevés embernek a földön. Elmondhatta, hogy Jennifer Lopezzel járhatott és még el is vehette őt. Ez a románc 2017-ben kezdődött, aminek 2021 áprilisában lett vége. Azóta pedig a szinglik és az üzletemberek életét éli A-Rod nap mint nap.

Instagram / @arod

Bill Gates

Bill Gates egy amerikai üzletember, akit sokáig a világ leggazdagabb embereként tartottak számon. Jelenleg ezen a listán a negyedik pozíciót foglalja el. Gates azon feltalálók közé sorolható, akik forradalmasították a technológiát és olyan dolgokat találtak fel, mint a Windows, vagy a MS-DOS. Ezt követően pedig megalapította a Microsoft céget, amelynek elnöki pozíciójáról 2014-ben köszönt le. Innentől idejének nagy részét feleségével Melinda Gates-szel töltötte, azonban 2021 májusában robbant a bomba, miszerint elválnak. A hivatalos ok, hogy már nem tudtak egy párként működni, azonban a háttérből több olyan történetet is lehetett hallani, hogy Bill Gates többször is vendégül látta azt a Jeffrey Epsteint is, aki nevéhez a szex-és gyerekrabszolgákkal való kereskedelem is köthető. Hogy ehhez Gates-nek volt-e köze valaha is, egyelőre ismeretlen. Mindenesetre most szingli és valami nagyot kell dobbantani annak, aki meg akarja hódítani az ő szívét.

Instagram / @thisisbillgates

Blair Underwood

Blair Underwood egy amerikai színész, aki leginkább kisebb szerepeivel vált ismertté, azonban a nagy áttörést az 1985-ös "Krush Groove" című film, majd egy amerikai TV-sorozatban, az L.A. Law.-ban alakította Jonathan Rollins szerepét, mint ügyvéd. Ezekért és egyéb szerepléseiért Emmy-díjat és Grammy-díjat is kapott. A sármos színész egyébként 1994-ben vette feleségül Desiree Da Costa-t, akitől most, 2021. szeptemberében vált el. 3 közös gyermekük van, így csak annyit mondhatunk, hogy óvatosan!

Pinterest

Simon Baker

Simon Baker egy ausztrál színész, akit legtöbben a "Mentalista" című sorozatból ismerhettek. Érdekesség, hogy az iskolában érdeklődött már a színészet után és hamar fel is figyeltek rá. Az első szerepe egy jégkrém reklámban volt. Fiatalon ismerte meg Rebecca Riget-et, akivel azonnali szerelmük gyümölcse egy korai gyermek lett. Simon még 24 éves kora előtt már édesapja lett egy kislánynak, Stellának. Ezután még 2 gyermekük született, akik közül Harry Fridaynek a keresztanyja Nicole Kidman lett. A "Mentalista" miatt pedig megkapta a saját csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán. Feleségével 2021-ben váltak el, de a jó kapcsolatot meghagyták 3 közös gyermekük miatt.

Instagram / @snappytoes

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!