Top 5 szingli híresség: Szexi pasik a sztárvilágból - ifaktor
Simon Baker ingben sejtelmesen a kamerába néz

Elhoztuk neked a Top 5 szingli pasit a nemzetközi sztárvilágból, akik nem rég bontották fel kapcsolataikat. Most megtudhatod kik ők!


Tyler Cameron

Tyler Cameron amerikai tv-szereplő és modell. Cameron versenyzőként országos figyelmet kapott a The Bachelorette tizenötödik évadjában, ahol Hannah Brown volt a főszereplő. Ebben az évadban Cameron végül a második helyett szerezte meg, így nagy figyelmet és népszerűséget szerezve ezzel magának. Legutóbbi párkapcsolata Camilla Kendraval volt, akivel 8 hónap után szakítottak nemrég, szóval hölgyek figyelem, újra nyitva a kapu!

Instagram / @tylerjcameron3

Alex Rodriguez

Az "A-Rod" becenévre hallgató Alexander Emmanuel Rodriguez, egykori amerikai baseball profi játékos. Majd a baseball karrier után az üzlet világába került. Rodriguez egyébként 22 szezont játszott a Major League Baseball-ban a Seattle Mariners, a Texas Rangers és a New York Yankees csapataiban. Ő a listára azért került fel, mert megadatott neki az, ami nagyon kevés embernek a földön. Elmondhatta, hogy Jennifer Lopezzel járhatott és még el is vehette őt. Ez a románc 2017-ben kezdődött, aminek 2021 áprilisában lett vége. Azóta pedig a szinglik és az üzletemberek életét éli A-Rod nap mint nap.

Instagram / @arod

Bill Gates

Bill Gates egy amerikai üzletember, akit sokáig a világ leggazdagabb embereként tartottak számon. Jelenleg ezen a listán a negyedik pozíciót foglalja el. Gates azon feltalálók közé sorolható, akik forradalmasították a technológiát és olyan dolgokat találtak fel, mint a Windows, vagy a MS-DOS. Ezt követően pedig megalapította a Microsoft céget, amelynek elnöki pozíciójáról 2014-ben köszönt le. Innentől idejének nagy részét feleségével Melinda Gates-szel töltötte, azonban 2021 májusában robbant a bomba, miszerint elválnak. A hivatalos ok, hogy már nem tudtak egy párként működni, azonban a háttérből több olyan történetet is lehetett hallani, hogy Bill Gates többször is vendégül látta azt a Jeffrey Epsteint is, aki nevéhez a szex-és gyerekrabszolgákkal való kereskedelem is köthető. Hogy ehhez Gates-nek volt-e köze valaha is, egyelőre ismeretlen. Mindenesetre most szingli és valami nagyot kell dobbantani annak, aki meg akarja hódítani az ő szívét.

Instagram / @thisisbillgates

Blair Underwood

Blair Underwood egy amerikai színész, aki leginkább kisebb szerepeivel vált ismertté, azonban a nagy áttörést az 1985-ös "Krush Groove" című film, majd egy amerikai TV-sorozatban, az L.A. Law.-ban alakította Jonathan Rollins szerepét, mint ügyvéd. Ezekért és egyéb szerepléseiért Emmy-díjat és Grammy-díjat is kapott. A sármos színész egyébként 1994-ben vette feleségül Desiree Da Costa-t, akitől most, 2021. szeptemberében vált el. 3 közös gyermekük van, így csak annyit mondhatunk, hogy óvatosan!

Pinterest

Simon Baker

Simon Baker egy ausztrál színész, akit legtöbben a "Mentalista" című sorozatból ismerhettek. Érdekesség, hogy az iskolában érdeklődött már a színészet után és hamar fel is figyeltek rá. Az első szerepe egy jégkrém reklámban volt. Fiatalon ismerte meg Rebecca Riget-et, akivel azonnali szerelmük gyümölcse egy korai gyermek lett. Simon még 24 éves kora előtt már édesapja lett egy kislánynak, Stellának. Ezután még 2 gyermekük született, akik közül Harry Fridaynek a keresztanyja Nicole Kidman lett. A "Mentalista" miatt pedig megkapta a saját csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán. Feleségével 2021-ben váltak el, de a jó kapcsolatot meghagyták 3 közös gyermekük miatt.

Instagram / @snappytoes

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!