TOP 4 film, amitől eldobod az agyad 2021-ben​ - ifaktor
Két pókember.
A Venom 2: Vérontó és a James Bond: Nincs idő meghalni után immár nem maradt sok blockbuster (nagy költségvetésű film – a szerk.), amit várhatunk 2021-ben. De mi azért összeszedtünk még négyet, amelyeket szinte biztos, hogy már te is nagyon vársz!


Örökkévalók

2020 nem kegyelmezett a Marvel-univerzumnak sem, így ők is – ahogy a legtöbb stúdió – a legjobban várt filmjeinek premierjét elhalasztotta. Ennek ellenére 2021-ben már rögtön négy Marvel produkcióval is találkozhatunk, hiszen a Fekete Özvegy után a Shang Chi és a Tízgyűrű legendája is befutott már a mozikba, míg a következő az Örökkévalók című film lesz, amely ezúton fel is került a listánkra. Talán azért lehet ez az idei év legjobban várt filmje, mert a Marveltől némileg szokatlan, hogy befutott hollywood-i sztárokat szerződtet, ám ezúttal nem fukarkodtak a nevekkel. Angelina Jolie és Salma Hayek neve példának okáért mindenkinek ismerősen csenghet, hiszen rengeteg sikeres mozi van már a hátuk mögött és igazi sztárok a filmvilágban. Amerikában 2021. november 5-től látható a mozikban a Marvel legújabb alkotása.

Dűne

Az amerikai sci-fi mindenképpen nagyon „várós" Jason Momoa rajongóinak. A filmben a főgonoszt pedig nem más fogja játszani, mint Dave Bautista, de feltűnik még az új Star Wars-trilógiából Oscar Isaac és a kiváló színészi játékáról ismert Javier Bardem is. A film alapjául szolgáló regényt még Frank Herbert írta 1965-ben. Korábban több változatot is készítettek hozzá, de sem a kritikusok, sem a nézők körében nem aratott osztatlan sikert akkoriban. Mindenesetre a színészi gárdán ezúttal semmi nem fog múlni! A hivatalos amerikai premier október 22.

Pókember - Nincs hazaút

Egy újabb Marvel-film. Pókember karaktere igencsak hányattatott sorsú, hiszen a Sony-tól csak kölcsönzi a Marvel Peter Parker karakterét. Ennek ellenére központi figura a stúdió univerzumában, így feltűnése óta folyamatosan szerephez jut más karakterek filmjeiben is. Az eddigi két önálló filmje is sikeresnek bizonyult, így nem volt egy pillanatra sem kérdéses a folytatás. Már csak azért sem, mert a Pókember: Idegenben végén kiderült ország-világ előtt, hogy Peter Parker a Pókember, amit a tinédzser szeretne visszacsinálni, így Doctor Strange segítségét kéri. A „bűbáj" azonban balul sül el, ezért megnyílik az út a multiverzumba. Mindez már régóta találgatásoknak adott teret, hiszen a rajongók szerint az első „Sony-s" Pókemberként ismert, Tobey Maguire és a Csodálatos Pókembert alakító, Andrew Garfield is visszatér a szerepében a multiverzum ötletének hála. Annyi már biztos, hogy Elektro szerepében Jamie Foxx, míg Doktor Octaviusként Alfred Molina is visszatér az előző filmekből, sőt mi több, Zöld Manó is kap valamilyen szerepet. Mindezekből egyértelműen látható, hogy 2021 egyik legjobban várt alkotása lesz az új Pókember, amely 2021. december 17-én debütál a tengerentúlon.

Mátrix - Feltámadások

A Mátrix mára igazi kultuszfilmmé avanzsált, vagyis aki nem látta eddig, annak kötelező ezt bepótolnia. A film mai szemmel nem annyira „nagy szám", hiszen a technikai megoldások már túlnőtték a 2000-es éveket, de ennek ellenére már nagyon sokan vártak egy folytatást a trilógiaként véget érő sci-fiből. Neo szerepében természetesen visszatér Keanu Reeves is, és az első kedvcsináló is egy ígéretes filmet vetít előre. A trailer egy nagyon fényes város vágóképeivel kezdődik, majd Neil Patrick Harrist láthatjuk egy pszichiáter szerepében, akihez épp Thomas Anderson (Keanu Reeves), azaz Neo beszél. Később arra is fény derül, hogy Neo egyáltalán nem emlékszik a Mátrixra, majd a trailer egy részében már elkezd emlékezni arra, hogy egy álvalóságban élnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!