Ezek a legjobb húsvéti filmek - ifaktor
Nyúl Péter a filmből.
Nem jut eszedbe semmilyen húsvéti film? Nyugi, nem csak te vagy így vele, hiszen nincsenek is igazán klasszikus húsvéti filmek. Ennek az oka leginkább arra vezethető vissza, hogy külföldön a húsvét nem olyan népszerű, mint például a karácsony.


Hopp (2011)

Nagy feladat vár Husira, a Húsvéti Nyuszi kamaszfiára. Ő fogja ugyanis átvenni az apja örökségét, neki kell majd irányítania a húsvéti csokigyárat. A gond, a Husinak semmi kedve ehhez, ő ugyanis dobos szeretne lenni Los Angelesben.

Nyúl Péter (2018)

Nem egy klasszikus húsvéti film, de mivel nyuszikról szól, így kellemes szórakozást nyújt húsvétkor. A film első része 2018-ban jelent meg és 95 perc hosszú.

Jézus Krisztus szupersztár 

Egy zseniális musical, melyet minden húsvétkor érdemes újra elővenni.

Isten fia

Az Isten Fia című film Christopher Spencer nagyszabású drámája, ami Krisztus életét, születését, tanításait, keresztrefeszítését és feltámadását mutatja be. A 2004-ben készült Passió óta ez az első nagyszabású film, mely szélesvásznon mesél Jézus életéről; és csaknem ötven év óta az első, amely a kereszténység központi alakjának teljes életútját bemutatja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!