Top4 magyar film, amit bármikor megnézhet a család - ifaktor
Az Üvegtigris büfé.
Nincs mit néznetek hétvégén a családdal? Négy filmmel segítünk!

Üvegtigris

A népszerű magyar vígjáték nem véletlen élt meg két folytatást is. A hat jóbarát látszólag eseménytelen napjainak története igazi legendává vált mára. A film szereplői: Lali, az Amerika-mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő; Sanyi a félnótás hajléktalan; Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába; és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik.

Kincsem

A Kincsem című magyar romantikus kalandfilmet 2017-ben mutatták be Magyarországon. A Herendi Gábor rendezésében, valamint Nagy Ervin és Petrik Andrea főszereplésével létrejött film Kincsem, a „csodakanca" életét és korát alapul vevő, ezek által inspirált, de alapvetően kitalált történet. A magyar filmgyártás történetének egyik legköltségesebb alkotása.

A Pál utcai fiúk

Egy igazi klasszikus film, amely 1969-ben jelent meg és Molnár Ferenc azonos című regénye alapján készült. A történetet bizonyára ismeritek: a Pál utcai grundon délutánonként játszó fiúk megtudják, hogy füvészkertben tanyázó vörösingesek, vezérükkel, Áts Ferivel az élen készülnek, hogy az ő grundjukat elfoglalják. A fiúk szembeszállnak a bitorló bandával. A film amerikai-magyar koprodukció és szerepel benne a legendás magyar színésznő, Törőcsik Mari is.

A miniszter félrelép

A Kern András által alakított, Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának. Okos, sármos, és mindig talpra esett Mellesleg ő az Országház „Don Juanja". Legújabb kiszemeltje Tünde. A történet bonyodalmát az adja, amikor Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és... egy halott az ablak sarkában!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!