TOP3 híresség, aki összetéveszthető hasonmásával - ifaktor
TOP3 híresség, aki összetéveszthető hasonmásával
Több híresség is „büszkélkedhet” saját klónnal, akik a megszólalásig hasonlítanak kedvenceinkre. Három – szerintünk – az eredeti sztárhoz legjobban hasonlító úriembert szedtünk össze.


Egy elmélet szerint mindenkinek körülbelül hét darab hasonmása van ezen a világon, és ez alól a világsztárok sem kivételek.

Dwayne Johnson megosztotta a Twitteren azt a képpárt, amely őt és az alabamai Morgan megye egyik rendőrtisztjét, Eric Fieldset ábrázolja, elsőre azonban nehéz eldönteni, hogy melyikük melyik – miután a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Riza Pereszteszt, az iráni Messiként elhíresült celeb olyan hitelesen adja Messi karakterét, hogy 2017-ben a forgalmat is megbénította Hamedanban, mert annyian akartak szelfizni vele, amikor kiment az utcára dekázni.

Az elmúlt években Nathan Meads neve is többször szembejöhetett az emberrel a sajtóban, ugyanis a brit férfi kiköpött Brad Pitt.

Femina

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!