TOP3 lélegzetelállító tűzijáték világszerte - ifaktor
tűzijáték new yorkban

Különböző országok különböző tradícióinak köszönhetően, olyan szépséges tűzijátékokat láthatunk világszerte, amik közül ha egyet is sikerül élőben látni, mindenképp maradandó élményben lesz részünk.


Ezeket a tűzijátékokat az egész világ csodálni szokta. Az ott élő emberek pedig hasonló hagyományként tekintenek rá, mint mi magyarok az újévi, vagy augusztusi 20-i tűzijátékra. Összeszedtük a világ TOP3 tűzijátékát, amiket egyszer az életben érdemes látni.

Reveillon tűzijáték - Rió

Firework

Amikor az újévi ünneplésről van szó, akkor semmi kétség afelől, hogy a riói tűzijáték a világ egyik legnagyobb és legenergikusabb színjátéka. Minden évben ezt az eseményt a Copacabana Beachen rendezik meg. A világon csak néhány olyan tűzijáték van, ami versenyezhet a rióival.

Újévi tűzijáték - Dubai

A hihetetlen léptékben fejlődő Egyesült Arab Emírségek gyöngyszeme Dubai, a turisták, befektetők és üzletemberek paradicsoma. Ennek fényében rendkívüli pompa és csillogás övezi. Többek között itt található a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa is, de a tűzijátéka a világ 3 leggyönyörűbb újévi jelensége. Így ha teheted, egyszer mindenképp juss el december 31-én Dubaiba.

Függetlenség napi tűzijáték - Washington

Pinterest

Azóta, hogy július 4-e Amerikában nemzeti ünnep, minden évben olyan tűzijátékkal készülnek, ami talán az ország legszebb tűzijátékai közé tartoznak. Washingtonban pedig a Capitolium és Washington-emlékmű körül lövik fel a színes „rakétákat”, ahol a nemzeti ünnep fényében rengeteg árus és szórakoztató programok várják az odalátogatókat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!