TOP3 magyar énekesből lett műsorvezető - ifaktor
Majoros Péter, Majka koncert közben.
Király Viktor a szombaton induló A Dal 2022 műsorvezetőjeként először látja el ezt a feladatot. Ám nem ő az első énekes, aki műsorvezetői babérokra tör, lássunk most három ilyen előadót.


Majoros Péter

Majka esetében nehéz eldönteni, hogy mi volt előbb, műsorvezető, rapper? Egy biztos, hogy egy valóságshow indította be a karrierjét mindkét irányba, amelyet ő remekül meglovagolt, így napjainkban Magyarország egyik legnépszerűbb zenei előadója és egyben legfoglalkoztatottabb műsorvezetője is – noha az utóbbi időben a műsorvezetést kicsit háttérbe szorította. Az ózdi rappert először 2004-ben a Cool TV alkalmazta műsorvezetőként.

Kasza Tibi

Szintén befutott énekesként lett műsorvezető, azonban azt sem szabad esetében elfelejteni, hogy sokat nyomott a latba nála az is, hogy a közösségi média felületein elképesztő mennyiségű követővel rendelkezik. Azóta Majkához hasonlóan, nagyon foglalkoztatott műsorvezető a TV2-nél. Önálló televíziós showműsora 2013. augusztus 26-án indult el Kasza! címmel, ezután indult be igazán műsorvezetői karrierje.

Puskás Peti

Puskás Petit leginkább az X-Faktor mentoraként láthatjuk a képernyőn, noha szerepelt már Dallos Bogival a Nyerő Párosban is. Viszont sokan talán elfelejtik azt a tényt, hogy Nádai Anikó mellett a Való Világ 9 és 10 házigazdája volt. Első szereplése műsorvezetőként mégsem ekkor, hanem Lékai-Kiss Ramóna oldalán történt 2017-ben, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality műsorral beindult a műsorvezetői karrierje.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!