TOP3 magyar sztár, akik egzotikus nevet adtak gyermekeiknek - ifaktor
Dobó Ági és gyermekei

Rúzsa Magdit megelőzően szép számmal akadtak magyar sztárok, akik különleges névvel ruházták fel születendő gyermekeiket. Íme a TOP3-as lista!


Rúzsa Magdi várandósságát és gyermekei nevének közzétételét követően, összegyűjtöttük azokat a magyar sztárokat, akik különleges nevekkel ajándékozták meg gyermekeiket.

Kulcsár Edina

csuti es kulcsar edina

Instagram / @vivienborziphotograph

Csutival való közös gyerekvállalásuk hajnalán úgy döntöttek, hogy papírra vetik ötleteiket és amik megegyeznek, azokból választanak majd. Ezeken a papírfecniken pedig csak a Medox szerepelt, mint közös férfi név. Természetesen ahogy közzétették, máris párhuzamba állították Angelina Jolie gyermekével, akit szintén Medoxnak hívnak, de azt mondták, tudják ezt a tényt és az ő gyermekük is büszkén viseli majd ezt a férfias nevet. A kislányukat pedig Nina névvel ajándékozták meg.

Istenes Bence - Csobot Adél

Instagram / @benistenes

Nátán és Ádin neveik akár biblikusan is csenghetnek. Pontosan azért, mert tisztában voltak a nevek jelentésével, úgy döntött a házaspár, hogy fittyet hánynak a nem tetszésekre és nem engedik befolyásolni magukat senki által. Míg Ádin a finom, kedves jelzőkkel van megáldva a könyvek szerint, addig Nátán, Isten ajándékaként van feltüntetve.

Dobó Ági

Instagram / @doboagi

2013-ban és 2016-ban is különlegesnek számító nevekkel rukkolt elő a volt szépségkirálynő, a Konyhafőnök VIP győztese, Dobó Ági. A két fiút Benediktnek és Natanielnek hívják, akikkel előszeretettel tölt fel közös képeket a közösségi oldalára Ági.

Rúzsa Magdi egyébként a gyermekeinek a Keve, Zalán és Lujza nevet választotta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!