Ezek a magyar sztárok különösen szokatlan nevet adtak a gyermekeiknek - ifaktor
Dobó Ági és gyermekei
A magyar nyelv sokszínűsége nyomán rengeteg lehetőséget ad gyermekünk nevének kiválasztásának tekintetében is.


Kulcsár Edina

csuti es kulcsar edina

Instagram / @vivienborziphotograph

Csutival való közös gyerekvállalásuk hajnalán úgy döntöttek, hogy papírra vetik ötleteiket és amik megegyeznek, azokból választanak majd. Ezeken a papírfecniken pedig csak a Medox szerepelt, mint közös férfi név. Természetesen ahogy közzétették, máris párhuzamba állították Angelina Jolie gyermekével, akit szintén Medoxnak hívnak, de azt mondták, tudják ezt a tényt és az ő gyermekük is büszkén viseli majd ezt a férfias nevet. A kislányukat pedig Nina névvel ajándékozták meg.

Istenes Bence - Csobot Adél

Instagram / @benistenes

Nátán és Ádin neveik akár biblikusan is csenghetnek. Pontosan azért, mert tisztában voltak a nevek jelentésével, úgy döntött a házaspár, hogy fittyet hánynak a nem tetszésekre és nem engedik befolyásolni magukat senki által. Míg Ádin a finom, kedves jelzőkkel van megáldva a könyvek szerint, addig Nátán, Isten ajándékaként van feltüntetve.

Dobó Ági

Instagram / @doboagi

2013-ban és 2016-ban is különlegesnek számító nevekkel rukkolt elő a volt szépségkirálynő, a Konyhafőnök VIP győztese, Dobó Ági. A két fiút Benediktnek és Natanielnek hívják, akikkel előszeretettel tölt fel közös képeket a közösségi oldalára Ági.

Rúzsa Magdi egyébként a gyermekeinek a Keve, Zalán és Lujza nevet választotta.

Ne hagyd ki!