TOP3 sztár, akiket mindennapos tevékenységük alatt kaptak le - ifaktor
John Legend kislányával egy étteremben

Nézd meg ezt a TOP3 sztárt, akiket éppen „halandó” tevékenységeik közben kaptak le a fotósok.


A világsztárok szinte mindig kamerák előtt vannak, így teljesen természetessé vált számukra, hogy valaki mindig kamerázza őket. Amikor így van, általában top formájukat kell hozzák. Profi sminkesek, stylistok és stáb veszi őket körbe, egy-egy kép elkészítése előtt és közben. Azonban most elhoztunk nektek három olyan világsztárt, akiket a mindennapos, átlag emberhez hasonlító tevékenységeik közben sikerült lencsevégre kapni.

Camilla Cabello

Us

A világhírű énekesnő, éppen a reggeli kávéjával siet vissza otthonába. Természetesen nem tolta túl a sarki közértbe való leugrást, így sikerült összehozni ezt a tuti szettet.

Cara Delevigne

Us

A modellnek is okozhat néha fejtörést az elektromos autójának töltése. Ezen a képen, pont egy vicces, hétköznapi pillanatban sikerült lefotózni.

John Legend

Us

Még a világsztár énekeseknek is kell parkolódíjat fizetni. Ez alól pedig John Legend sem kivétel, akit éppen a jegyének megváltása közben, egy teljesen átlagos, utcai szettben kaptak lencsevégre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!