Top4 Disney élőszereplős feldolgozás, amit imádtunk - ifaktor
Aladdin
Egy ideje a Disney visszatért a klasszikusokhoz és kisebb változtatásokkal újra gondolva ismét megalkották őket, de ezúttal élőszereplős változatban. Most elhoztuk nektek a négy legjobban sikerült feldolgozásukat.


Aladdin

Két évvel ezelőtt jelent meg Guy Ritchie rendezésében a mese élőszereplős feldolgozása. A rajongók nagyon aggódtak, hogy hogyan fogja megugrani az eredeti verzió sikerét a filmváltozat, de végül nagy sikert aratott. A film fantasztikus látványvilága mellett hallhatjuk az eredeti dalokat is.

Szépség és a szörnyeteg

2017-ben mindenki szeretett Hermioneja, Emma Watson alakította a gyönyörű de kitaszított, meg nem értett Belle szerepét. Igazán nagy nevek tűntek fel az oldalán, mint Luke Evans és Emma Thompson. A színészek saját hangjukon énekeltek, amely még lehergelőbbé varázsolta alakításukat.

Hófehérke és a hét törpe

​Ehhez a klasszikushoz bátran nyúlt minden rendező és milyen jól is tették. Láttuk a mese teljes mértékben újra gondolt példáját többféleképpen. 2012-ben jelent meg a Tükröm tükröm című alkotás, bár ezt a filmet igazán Julia Roberts karaktere tette emlékezetessé. Aztán ott van a szintén ebben az évben megjelent Hófehér és a vadász. Ebben már több nagyobb színész is megjelent, köztük Charlize Theron, Chris Hemsworth és Kristen Stewart. Továbbá nemrég derült ki a hír, hogy új feldolgozást láthatunk nemsokára filmvásznon, amelyben Gal Gadot fogja alakítani a gonosz királynőt.

Csipkerózsika

Angelina Jolie Demónája, olyan sikert aratott, hogy már az első rész megjelenése után a stúdió berendelt még két részt. Bár a filmsorozat második és harmadik része már eléggé elrugaszkodott az eredeti mese történetétől a nézők oda voltak érte. Jolie és az ő gyilkos humora hamar belopta magát rajongói szívébe és gonosz karakterét csakis imádni lehetett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!