Top4: ezekkel a hírességekkel járt Istenes Bence Adél előtt - ifaktor
Istenes Bence és Csobot Adél.
Istenes Bence számára Csobot Adél a nagy Ő, de korábban igazi csajozós életet élt, amelynek több celeb is „áldozatául" esett. Nézd meg, kik ők!


Istenes Bence és Csobot Adél 2012-ben ismerkedtek meg, amikor az énekesnő elnyerte a bronzérmet az X-Faktor című tehetségkutató harmadik szériájában. 2013 őszén ugyan szakítottak, de csak egy évig bírák külön, egy évvel később újra összejöttek. 2015 végén pedig bejelentették, hogy Adél terhes első gyermekükkel, Nátánnal, majd őt követte kistestvére Ádin. Ugyan mindez már a múlt, de Istenes Bence korábban más híres hölgyekkel is járt, a cikk folytatásából kiderül, kik voltak ők!

Iszak Eszti

Iszak Eszti és Istenes Bence még a VIVA TV-ben ismerkedtek össze és szerettek egymásba. 2011 áprilisában szakítottak. Nem rossz a viszonyuk azóta sem, együtt vezették a Viva Comet-gálát is korábban.

Nádai Anikó

Nádai Anikó és Istenes Bence sokáig titkolták, hogy együtt vannak, nem sokkal később pedig már szakítottak is. Istenes vele is elég jóban van, hiszen együtt vezették a Való Világot az RTL Klubon.

Kovácsovics Fruzsina

Bence 2008-ban vetett szemet a fiatal énekesnőre, Kovácsovics Fruzsinára, akivel nagyon megkedvelték egymást, úgy tűnt ő lesz az igazi, de végül mégis szakítás lett a vége. Fruzsi azóta kivonult a celebvilágból – ha lehet ilyet mondani –, csak ritkán vállal tévés szerepléseket. Legutóbb például az IstenEst-ben szerepelt Bence oldalán és egyértelművé vált, hogy a mai napig baráti kapcsolatban vannak.

Tóth Gabi

Tóth Gabi, aki már azóta szintén házas ember, állítólag legalább egy estére összejött Istenessel, de egyikük sem gondolta túl komolyan a dogot. Viszont a bulvár média nagyon felkapta az ügyet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!