TOP4 last minute ajándék ötlet - ifaktor
TOP4 last minute ajándék ötlet

Itt van néhány karácsonyi ajándék ötlet, amivel ha még nem rukkoltál elő, akkor most megmentheted a renomédat! Hajrá!


E-book, hangoskönyv, wellnes-hétvége, mozijegy, bérlet

Ezeket bármikor és bárhonnan megveheted, letöltheted, így nincs sorban állás és felesleges várakozás. – Legsietősebb ötletek.

Pénz

Nincs menekvés, ha teljesen kifogytál, akkor pénzt még ajándékozhatsz. Persze a borítékban odaadós korszak már idejemúlt, így ha fel szeretnéd dobni az ötletet, akkor akár aprópénzzel is ügyködhetsz a helyi ajándékboltban tutira becsomagolják, vagy papírpénzből készíthetsz formákat.

Otthoni cuccok

Vegyél elő olyan rég nem használt, vagy feleslegessé vált tárgyat, amire nincs már szükséged és néhány kreatív mondattal, Coelhoi idézettel, vagy Halálos Iramban lévő: „család mindenek felett" szlogennel dobd fel őket.

Könyv és alkohol

Ez a két tuti tipp, ha még van egy két órád a boltok zárása előtt. A helyi közértben, vagy szupermarketben rálelhetsz olyan darabokra, ami megmelengeti majd az ajándékozott szívét, ezáltal pedig csillagos ötössel fújhatod ki a nagy levegőt. Megvan!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!