Top4 kihagyhatatlan karácsonyi film a Netflixről - ifaktor
Egy herceg karácsonyra.
Hiába van itt a karácsonyi időszak, mégsem megy semmi jó műsor a TV-ben? Íme a legjobb karácsonyi filmek a Netflix kínálatából!


Karácsonyi cserebere

Amikor egy földhözragadt chicagói cukrászlány (Vanessa Hudgens) és egy jövendőbeli hercegnő (Vanessa Hudgens) véletlenül felfedezik, hogy egymás kiköpött hasonmásai, úgy döntenek, karácsonykor helyet cserélnek.

Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás

Az előző film folytatása, amelyben a hercegnő karácsonyi koronázási ünnepségét egy váratlan magánéleti probléma veszélyezteti, ám szerencsére a hasonmása épp időben fut be, hogy megmentse a helyzetet. De vajon tönkreteszi-e életük legfontosabb napját egy harmadik hasonmás?

Karácsonyi Krónikák

Kurt Russell fantasztikusan jó Mikulás a Netflix karácsonyi filmjében, ami általában kerüli a giccset, és hatalmas szíve van, ráadásul van egy folytatása is!

Egy herceg karácsonyra

Korán érkezik a karácsony a fiatal, ambiciózus újságírónő számára, amikor külföldre küldik, hogy anyagot gyűjtsön egy délceg hercegről, akiből egy nap király lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!