TOP4 sztár, akik szuperhős ruhában tündökölnek - ifaktor
John Cena mint Peacemaker

Hollywood újdonsült sztárjait most egy TOP4-es listában mutatjuk meg, kinek melyik szuperhős jelmez áll a legjobban.


Olyan világsztárok, mint Chris Evans (Amerika Kapitány), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Robert Downey Jr. (Vasember), már szinte mindenki számára ismerősen hangzanak. Azonban eljött az idő, hogy bemutassunk 4 olyan sztárt, akik karrierjük szempontjából még csak feltörekvőben vannak, mégis valamely szuperhős testébe bújhattak már.

Harry Styles

USMAGAZINE

A zenész most színészi babérokra tör és a 2021-es Örökkévalók című Marvel-filmben Eros karakterét kapta meg.

John Cena

Instagram / @rxmonstar

Ugyan pankrátor karrierjében elképesztő magasságokig elért már Cena, most azonban a színészkedésbe is komolyabban belevágta magát. Legutóbbi nagy projektje az új Halálos Iramban film, melyben Dominic Toretto gonosz testvérét alakítja. Most pedig a DC-világ egyik antihősét, a Peacemaker nevű figurát játssza.

Florence Pugh

USMAGAZINE

A kisasszonyok című film szereplője Marvel karakterként is bemutatkozott már. Ő alakította Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) bérgyilkos tanoncát és kishúgát, akit a Fekete Özvegy című filmben láthattunk.

Elizabeth Olsen

Instagram / @elizabetholsen_

A színésznő ikertestvéreihez hasonlóan ő is remek karriert épített, de a Marvel világa eddig távol állt tőle. Mostanra azonban a Marvelben csak úgy ismerik, mint Wanda Maximoff, aki elősként a 2015-ös Bosszúállók: Ultron korában tűnt fel, azóta pedig saját spinoff-sorozatot is kapott a Netflixen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!