Top4 legújabb zene, amit az egész világ rongyosra hallgat - ifaktor
drake post malone travis scott egy képen

Itt vannak a mostani sztár-előadók legújabb zenéi, amikkel felrobbantották a zenei világot és a streaming oldalakat.


Travis Scott – Escaple Plan / Mafia

Travis Scott nem csak egy egyedüli megjelenéssel lepte meg rajongóit, de az eddig sehol nem hallott „Mafia" című számát is kiadta, amelyben J.Cole is feltűnik. Scott turnéja az Astroworld 2021 folytatódni készül, ezek a számok pedig biztosak belekerülnek majd a repertoárba.

Drake & 21 Savage & Project Pat - Knife Talk

A világ egyik legsikeresebb albuma Drake nevéhez köthető, aki nemrégiben kiadta a CLB – Certified Lover Boy című albumát, ami azonnali kasszasikert hozott. Ezen az albumon megtalálható a „Knife Talk" című szám, amit 21 Savage és Project Pat kíséretében tálal a kanadai rapper. A visszajelzések után, melyek azt mutatták, hogy az egyik legsikeresebb szám lett az albumon, eljött az idő, hogy egy új, teljesen egyedi videoklipet kapjon.

Aminé - TWOPOINTFIVE

„A POINTFIVE projektek igazából olyan szünetek az albumok között, ahol a szabad zenekészítést élvezhetem, bármely elvárás és megfelelés nélkül. Amilyen random dolog jön, arra fókuszálok. Ez egy lehetőség, hogy olyan zenét készítsek a kezdetek óta velem lévő rajongóimnak, mint amiket akkor csináltam, a hálószobámban."

mondta az előadó.

Silk Sonic – Smoking Out the Window

A Silk Sonic stúdió-albumja jövőhéten érkeezik, amelyet most egy dallal, a „Smoking Out the Window"-al fejelték meg. Ez az együttes harmadik single dala, a „Skates" és a „Leave the Door Open" után. A videoklipet Bruno Mars és John Esparza rendezte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!