TOP4 legjobban várt koncert 2022-ben - ifaktor
Shawn Mendes bőrkabátban.
A koronavírusnak "hála" több elhalasztott koncertet is 2022-ben fognak pótolni, de persze sok premierdátumos esemény is van a láthatáron. Íme a legjobban várt koncertek 2022-ben!

1, KISS

KISS koncert pillanatkép.

Instagram/@kissonline

A legendás amerikai rockbanda 2020-ban és 2021-ben is kénytelen volt legtöbb európai koncertjét lemondani, hiszen az utolsó nagy dobásukat, az „End of the Road" világkörüli turnét csakis úgy tudták elképzelni, hogy mindenhová eljutnak, ahol szeretik őket. Így – 2010 után – Budapestet sem hagyhatták ki a sorból, ahol a tervek szerint 2022. július 14-én most már tényleg hatalmas bulit csapnak – az ígéretek szerint az eddig legnagyobbat!

Egy 45 éves karrier után, amely a rock 'n' roll legendák korszakát indította el, a KISS 2022-ben végleg búcsút vehet közönségétől. A koncert tényleg megismételhetetlen lesz, és az utolsó lehetőség (!), hogy aki eddig nem látta őket, az jövő júliusban élőben tekinthesse meg a Gene Simmons és Paul Stanley fémjelezte együttest. Mivel tényleg az utolsó koncert lesz ez, így az első hely vitathatatlan!

2, Shawn Mendes

Szintén napjaink egyik legnépszerűbb előadója akinek annyi slágerlistás dala van, hogy felsorolni is nagy kihívás lenne. A There's Nothing Holdin' Me Back, Treat You Better, Stitches, Senorita, , If I Can't Have You és még sok-sok toplistás dalt hallgathatsz majd a Papp László Sportarénában március 30-án Budapesten. A koncertek közül ez a legfrissebb, mindössze nemrégen jelentették be, így egyelőre a jegyértékesítés sem indult el.

3, Rómeó és Júlia

Ugyan nem egy klasszikus koncertről beszélünk ebben az esetben, de kétségkívül a magyar nézők egyik kedvenc színdarabjáról beszélünk, amelynek népszerűségével csak az István, a király vetekedhet kis hazánkban. A dalokat – főleg a Lehetsz király című slágert – szinte mindenki ismeri. Az eredeti, hosszú éveken át futó előadást rendező, Kerényi Miklós Gábor dirigálja újra a darabot, míg a főszereplő Veréb Tamás lesz. Ezt a darabot szintén el kellet halasztani, így az új időpont 2022. április 14.

4, Republic

A Republic 30 éves fennállását ünnepli 2022 február 19-én a budapesti Papp László Sportarénában. Az 1990-ben alakult EMeRTon-díjas magyar rockegyüttes továbbra is aktívan koncertezik és jubileumra egy felejthetetlen koncerttel ajándékozná meg rajongóit. Egy igazi legendás együttes, amely továbbra is az egyik legnépszerűbb magyar rockbanda, így érdemes kilátogatni februárban annak is, aki még nem látta őket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!