TOP6 celeb, akiket elveszítettünk 2021-ben - ifaktor
James Michael Tyler narancssárga ingben a jóbarátok forgatásán

2021-et könnyen emlegethetjük az elengedés évének, így ennek alkalmából összegyűjtöttük kik azok a sztárok, akik eltávoztak ebben az évben.


Robert Downey Sr.

Pinterest

A színész Robert Downey Jr. édesapja 2021. július 7-én távozott az élők sorából 85 éves korában. A „Vasember" sztárja egy Instagram-poszttal emlékezett meg édesapjáról, aki csodás filmrendező és színész is volt. Feleségével 21 évig éltek boldog házasságban.

Dusty Hill

Pinterest

A ZZ Top még fennálló formációja jelentette be a hírt, miszerint július 28-án a zenekar basszus gitárosa és egyik alapító tagja életét vesztette. Hill 72 éves volt. A zenekar egy rendkívül megható posztban fejezte ki érzéseit, amiben megemlékeztek Dustyról és munkásságáról.

Saginaw Grant

Pinterest

A „Magányos Lovas" című világsikerű film indiánja álmában hunyt el egy amerikai idősek otthonában 85 éves korában. A mottója ez volt:

„Tiszteljük a másikat és soha ne beszéljünk róluk rossz dolgokat."

Pinterest

A színész 54 éves korában hunyt el, váratlan körülmények között 2021. szeptember 6-án.

Willie Garson

Pinterest

A „Szex és New York" sztárja 57 éves korában hunyt el, rákkal küzdött, azonban betegségéről rendkívül kevesen tudtak. A színész nevéhez több mint 170 alakítás köthető.

James Michael Tyler

Pinterest

James Michael Tyler már több, mint három éve szenvedett prosztatarákban. Sokáig titkolta betegségét, bár az utóbbi időben olyan súlyossá vált egészségügyi állapota, hogy kénytelen volt nyilvánosságra hozni, a végstádiumban járt már. Nyilatkozatában még elmondta, hogy nem akarta, hogy a betegsége árnyékolja be a színészek nemrégi találkozóját.

2021. 10. 25-én vesztette életét 59 éves korában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!