Top6 sztár, akik nyitott kapcsolatban élnek - ifaktor
Ashton Kutcher és Mila Kunis

Listánk sztárpárjai nem hisznek a monogámiában. Ők úgy döntöttek extrém szabadságot adnak egymásnak és nem zavarja őket, ha párjuk a testi örömöket mással éli át. Vajon ez azt mutatja, hogy az átlagosnál nagyobb bizalommal fordulnak egymás felé vagy pedig azt, hogy házasságukat már csak ez mentette meg a válástól?


Will és Jada Pinkett Smith

Ha nyitott házasságról van szó, akkor az első pár, aki mindenkinek eszébe jut az Will és Jada Smith. Pontosan 24 éve házasodtak össze és azóta is dúl köztük a szerelem. Talán az elsők között voltak Hollywoodban, akik nyíltan felvállalták, hogy a monogámia nem az ő stílusuk. Sok botrány és pletyka terjeng a mai napig róluk az interneten, de valahogy ez az életforma mégis működik számukra, hiszen nyilatkozataik alapján eszükbe sem jutott a válás gondolata.

David és Victoria Beckham

Bár a pár a nyitott kapcsolat híve, úgy tűnik, aki ezt gazán kihasználja az David Beckham, hiszen sokszor volt hangos a sajtó kisebb nagyobb afférjaitól, míg Victoria, vagy csak férjével folytat viszonyt vagy ügyesebben titkolózik, mint David.

Pink és Carey Hart

Pink és Carey 2006 óta vannak együtt és sose titkolták, hogy számura ezek a kalandozások beleférnek a házasságukba. Azonban korábban volt köztük egy nagyobb vita, amikor is Carey egyik partnerét vitte el egy nyilvános eseményre. A pár úgy tűnik itt húzza meg a határt, ugyanis ez nagyon rosszul esett Pinknek.

Justin Timberlake és Jessica Biel

Óriási botrány kerekedett belőle, amikor Justin Timberlakeről kiderült, hogy megcsalta a feleségét. Szinte mindenki Jessica Biel pártjára állt és végül a nyilvánoság kikényszerítette a bocsánatkérést Justin részéről. De, mint kiderült Jessicat ez nem érintette annyira mélyen, mint ahogy azt a rajongói gondolták, ugyanis nyitott házasságban élnek.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Hollywood egyik kedvenc sztárpárjának nyitott házasságának híre mindenkit ledöbbentett. Ashton korábbi feleségével Demi Moorral is ezt az életmódot folytatta. Korábban Mila sem volt a monogámia mellett, így úgy tűnik most nagyon jól kiegészítik egymást és boldogabbak, mint valaha.

Shailene Woodley és Aaron Rodgers

Shailene korábban a New York Timesnak nyilatkozott arról, hogy számára nagy csalódások voltak, azok a kapcsolatok, ahol csupán egy férfival folytatott viszonyt. Így amikor összejött amerikai-futballjátékos szerelmével és nézeteik egyeztek, akkor egyértelmű volt számukra, hogy a nyitott kapcsolat mellett döntenek.

Shailene Woodley \u00e9s Aaron Rodgers

Instagram/ @shailenwoodlleyInstagram/ @aaronrodgers12

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat


Ne hagyd ki!