TOP6 színész, akik milliárdokat kaszáltak egy filmmel - ifaktor
Dwayne Johnson egy repülőn ül napszemüvegben és elegáns ruhában

A világ TOP6 legfoglalkoztatottabb színésze igenis megérdemli, hogy a világ és a pénzeszsákok is a lábuk előtt heverjen.


Mark Wahlberg

Instagram / @markwahlberg

A bostoni születésű színész számlájára nem kevesebb, mint 30 millió dollár, mintegy 9.5 milliárd forint érkezett, miután leforgatták és piacra dobták a Netflix egyik nagy sikerű filmjét, a „Spenser Confidental"-t.

Leonardo DiCaprio

Pinterest

Egy 2015-ös adat szerint, DiCaprio kifosztotta a bankot, amikor a „Wall Street Farkasa" című filmet forgatták. Az akkori zseniális alakításáért 25 millió dollár ütötte a markát, ami barátok közt is több, mint 7.5 milliárd forint.

Dwayne Johnson

Pinterest

Az ex-pankrátor Johnson a következő filmjéért a „Red Notice"-ért, 50 millió dollárt, azaz 15.75 milliárd forintot kapott. Ez nem kis teljesítmény, de mivel a világ egyik legnépszerűbb színészéről van szó, talán megbocsájtjuk neki.

Jennifer Lawrence

Instagram / @jenniferlawrence_

2015-ben Jennifer Lawrence felszólalt az ellen, hogy a fizetések közel sem arányosan vannak elosztva és ha kell, akkor az ő fizetését vigyék lentebb, csak hogy más is kellően kompenzálva legyen az elvégzett munka miatt. Ezt követően a „Ne Nézz Fel" című vígjáték és katasztrófafilmért 25 millió dollárt, kicsivel több mint 7.5 milliárd forint ütötte a markát.

Gal Gadot

Instagram / @gal_gadot

Az izraeli származású színésznő sem aprózta el, hiszen november 5-én érkezik a „Red Notice" című film, amiben Dwayne Johnsonnal és Ryan Reynoldsszal együtt fognak szerepelni. Ezért az alakításért ezekkel a világhírű színészekkel Gadot 20 millió dollárt, azaz 6.3 milliárd forintot gyűjtött össze.

Sandra Bullock

Instagram / @sandra.bullock.official

A jövőre érkező „Elveszett Város" című film, Bullcok számára is aligha mondható szerénynek. A jussa, melyet ezután a film forgatása után kapott, 20 millió dollár, azaz 6.3 milliárd forint volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!