Totem: épphogy megérkezett a műsorba Stohl András, máris kitört a botrány - ifaktor
Stohl András hátitáskával áll kinn a szabadban

Alighogy megérkezett Stohl András a TV2 új túlélő show-jába, de máris felkavarta a kedélyeket.


A Farkasok csapatának tagjai folyamatos kudarcaik miatt elég nehezen tudnak befogadni új tagokat. Stohl András felbukkanása nem kifejezetten vált ínyükre-írta meg a Blikk.

András egyből érkezése után nagy magabiztossággal, szinte átvette az irányítást. Amikor megérkeztek a táborhelyre, a színész leültette a csapattagokat és átbeszéltette, hogy ki melyik ponton hibázott, ami végül a párbajhoz vezetett.

A hangulat akkor érte el a tetőpontját, amikor a Farkasok három férfi versenyzője elindult fáért az erdőbe. A vissza vezető úton elhaladtak az ellenfél tábora mellett, ahol nagy üdvrivalgást hallottak, sikerüket ünnepelve.

A Farkasok ezt persze magukra vették. András először csak enyhén próbálta ízlelgetni ellenfeleit: meg is hívta őket saját táborukba. Hamvai. P.G. azonban elutasító volt az invitálást illetően.

Péter és András között sokáig feszült volt a hangulat. Valószínűleg nem lesznek a legjobb viszonyban a műsor ideje alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!